Защитен гел за гуми при спукване

Tyre protector

Какво е Tyre Protector?

Tyre Protector е специален, уплътняващ гел, който осигурява защита при спукване на гумите на автомобили в движение (напр. при спукване от пирони, арматурни железа и др). Той представлява комбинация от нетоксични компоненти, който се впръсква през вентила на гумите на коли, камиони, строителни машини и др. При движение на автомобила, в следствие на центробежните сили, гелът се разпределя по вътрешната част на протектора и образува филм с дебелина около 2 мм.

Tyre Protector не нарушава баланса на гумите, не е опасен за околната среда, напълно безвреден и биоразграждащ се продукт. Той е напълно разтворим във вода и може лесно да се отмие.

Tyre Protector не влияе върху свойствата и качествата на гумите и джантите.

Как работи Tyre Protector?

При нарушаване цялостта на протектора (спукване), гелът незабавно запушва отвора в следствие на вътрешното налягане на гумата.

Той е ефективен при запушване на дупки до 6 мм при автомобили и до 12 мм при камиони и строителни машини в движение.

Tyre Protector намира също и микро пробиви в гумата и незабавно ги запушва. Поддържането на постоянно налягане в гумата намалява разхода на гориво с около 5% и удължава живота на гумата с около 20%.

Проспект

Проспект

Приложения: Tyre Protector може да се използва във всяка радиална или диагонална безкамерна гума и намира приложение във всякакви превозни средства: автомобили, линейки, пожарни автомобили, полиция, камиони, автобуси, военни и правителствени превозни средства, стоителни машини, минни транспортни средства, аграрни автомобили, ATW, offroad автомобили, мотоциклети, колела и др.

cartyres_advtubeless quadbikecaravan
truck_004 cat777c
Default Triumph_Daytona_650_rsf_bg
Search

buy lasix online generic valacyclovir hydrochloride buy xenical online spironolactone effects on pulmonary hypertension buy cipro online saline ergotamine buy flagyl online symptoms over lotensin buy nolvadex online makers of ziac buy clomid online migraine headaches cafergot