Производствена програма

 

Тръби и фасонни части от листова стомана, заварени с надлъжни шевове.
Диаметър от 60 до 800 mm.

Материал: стомана, грундирана, поцинкована и хром-никелова стомана.
Дебелина на стената: от 1 mm до 3 mm.

Тръбните краища се калиброват при подгъване, за да се получи връзка без челни ръбове, което от своя страна предпазва продукта и тръбопровода от износване.

С помощта на машини за двойно подгъване тръбите се обработват едновременно и от двете страни,  по този начин се гарантират плоскопаралелни, правоъгълни краища.

Скоби с борт за съединение с еластичен притегателен пръстен, алтернативно:
тръбни краища с фланец или ъглов фланец
.
Модел с борт, за диаметър до 400mm, доставя се предимно франко склад.

 

 

Сегменти с огънат профил, малък радиус за насипни материали, благоприятстваща преминаването на потока материал. Предлагат се дъга с радиус на външния диаметър (до 400 mm) за въздухо-технически съоръжения.

 

 

Пълен набор тръби за гравитационно транспортиране на насипни товари и за въздушно-технически съоръжения, с дроселни клапи, възвратни клапи, шибърни затвори и разпределители, може да се задвижват и пневматично или чрез електродвигател.

 

 

Различни двуканални разпределителни устройства с или без уплътнение на вътрешната клапа. Кутия с отмятащи се капаци, до 300 mm пресован модел, гарантиращ оптимално пасване на вътрешната клапа.
Издутата форма не позволява образуването на напречни стеснения, което гарантира минимално износване на кутията с отмятащи се капаци и на транспортирания продукт.

 

Въртяща се разпределителна тръба с наклон на тръбата от 45 до 60 градуса, доставя се с максимум 20 отвора.
При непропускащия прах модел избраната траектория е херметична до 1 бар, а в качеството си на разпределително устройство е херметична до налягане 3 бара.